Hes-Pro Foods

HERKULLISEN MAUN YTIMESSÄ

Hes-Pro Foods -tavaramerkkiin kuuluu ateriakastikkeita ja kasviproteiinituotteita. Nykyaikainen tuotantolaitoksemme sijaitsee Kaarinassa, aivan Turun kupeessa.

Hes-Pro Foods -tavaramerkin takana on suomalainen perheyhtiö Hes-Pro (Finland) Oy, joka työllistää reilut 80 ihmistä.

Valmistamme majoneeseja sekä salaatti- ja maustekastikkeita vuosikymmenten kokemuksella. Majoneesiemme herkullinen maku on monelle tuttu, sillä ne ovat Hesburger-ravintoloissa tarjoiltavien tuotteiden sydän. Hes-Pro Foods -tavaramerkin salaatti- ja maustekastikkeita löytyy hyvin varusteltujen päivittäistavarakauppojen valikoimista Suomesta ja ulkomailta.

Maukkaat kasviproteiinituotteet

Kasvissyönnin lisääntyminen on luonut uudenlaisen tarpeen monipuolisille ja maukkaille lihaa korvaaville kasviproteiinituotteille. Vuonna 2019 valmistuneessa kasviproteiinituotteisiin erikoistuneessa tuotantolaitoksessamme valmistamme Hes-Pro Foods -tavaramerkin kasviproteiinituotteita. Niihin kuuluvat niin Hesburger-ravintoloiden tuotevalikoimassa olevien kasvishampurilaisten maukkaat soijaleikkeet ja lihapihvin tapaiset kasviproteiinipihvit kuin Finnprotex-soijaproteiinituotteemmekin. 

Asiakkainamme on sekä suomalaisia että ulkomaisia toimijoita. Toimimme private label -mallin mukaan. Lue lisää sertifioinneistamme.

Taitava ja tehokas ammattilaistiimimme on valmis auttamaan sinua yrityksellesi sopivan tuotteen löytämisessä - ota yhteyttä!

Lue lisää:
Vastuullisuus