Hes-Pro Foods

HERKULLISEN MAUN YTIMESSÄ

Hes-Pro Foods -tavaramerkkiin kuuluu kasviproteiinituotteita sekä ateria- ja maustekastikkeita. Nykyaikainen tuotantolaitoksemme sijaitsee Kaarinassa, aivan Turun kupeessa.

Hes-Pro Foods -tavaramerkin takana on suomalainen perheyhtiö Hes-Pro (Finland) Oy, joka työllistää reilut 80 ihmistä.

Valmistamme majoneeseja sekä salaatti- ja maustekastikkeita vuosikymmenten kokemuksella. Majoneesiemme herkullinen maku on monelle tuttu, sillä ne ovat Hesburger-ravintoloissa tarjoiltavien tuotteiden sydän. Hes-Pro Foods -tavaramerkin salaatti- ja maustekastikkeita löytyy hyvin varusteltujen päivittäistavarakauppojen valikoimista Suomesta ja ulkomailta. Hes-Pro Foods tavaramerkin alla valmistuu myös laadukkaita kasviproteiinituotteita.

Maukkaat kasviproteiinituotteet

Kasvissyönnin lisääntyminen on luonut uudenlaisen tarpeen monipuolisille ja maukkaille lihaa korvaaville kasviproteiinituotteille. Vuonna 2019 valmistuneessa kasviproteiinituotteisiin erikoistuneessa tuotantolaitoksessamme valmistamme Hes-Pro Foods -tavaramerkin kasviproteiinituotteita. Niihin kuuluvat niin Hesburger-ravintoloiden tuotevalikoimassa olevien kasvishampurilaisten maukkaat soijaleikkeet ja lihapihvin tapaiset kasviproteiinipihvit kuin oman tuotannon kasviproteiinituotteemmekin. 

Asiakkainamme on sekä suomalaisia että ulkomaisia toimijoita. Toimimme private label -mallin mukaan. Lue lisää sertifioinneistamme.

Taitava ja tehokas ammattilaistiimimme on valmis auttamaan sinua yrityksellesi sopivan tuotteen löytämisessä - ota yhteyttä!

Lue lisää:
Vastuullisuus